Dette er vår bestselgende behandling. Vår signature behandling er basert på en klassisk dyprensbehandling hvor vi inkluderer enten en spesialmaske, Iontophorese (likt som hydradermie) eller syrebehandling etter hudens behov. Behandlingen avsluttes med masketerapi og avslappende massasje på skulder og nakke. Dette er en behandling vi også anbefaler til førstegangs kunder.

Cocoon Glow 3790,-

Dette er behandlingen for deg som ønsker det beste vi har å by på. Huden vil føles fyldig og fuktet, dine fine linjer vil være redusert, og du vil ha en glødenende frisk hud i flere dager etter behandlingen. Cocoon glow er et must før store anledninger som bryllup, fest eller den røde løper. Behandlingen inkluderer O2 behandling med intraceuticals- den originale oksygenbehandlingen.

Cocoon Express 699,-

Cocoon express er en rask og effektiv behandling for deg som ønsker mye gjordt på kort tid. Passer også fint som lunsjbehandling eller som en behandling mellom dine mer avanserte behandlinger. Tilpasses dine behov.

Cocoon Cleanse 1095,-

En klassisk dyprensbehandling tilpasset din hud. Behandlingen inkluderer rens og skrubb med mykgjørende damp, etterfulgt av utklemming av sorte prikker/tilstoppninger i huden. Behandlingen avsluttes med en deilig maske etter hudens behov. Denne virker på huden mens du kan nyte en avslappende massasje på skuldrene. Vi anbefaler at du velger Cocoon Signature Facial hvis det er mye å klemme.

Dermalogica ProSkin 30


En effektiv og målrettet 30-minutters behandling som gir raske resultater. Vi fokuserer på det huden trenger mest akkurat nå, og tilpasser behandlingen din hud.


Dermalogica ProSkin 60


En skreddersydd og avslappende 60-minutters opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov, samtidig som stressnivået senker seg. Resultatet er din beste hud noensinne.

Dermalogica Pro Power Peel 30


30-minutters kjemisk peeling som gir glødende hud! Enten du er opptatt av å motvirke aldringstegn, har pigmentflekker eller akne – hudterapeuten velger kombinasjon og styrke til din huds behov og sensitivitetsnivå.

Dermalogica Pro Power Peel 60


Høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling. Denne avanserte behandlingen på 60 minutter kombinerer kjemisk peeling med dyptvirkende behandling og massasje, samt avanserte teknikker for synlige resultater på aldring, pigmentering eller akne

Cocoon Peel/resurfacing

Vi har et stort utvalg av spesialpeelinger og resurfacing behandlinger som vil styrke enhver behandling utført i kllinikken. Vi har stor kompetanse og lang erfaring med fruktsyrer og andre peelende/hudfornyende ingredienser og kan derfor tilpasse dine behandlinger ytterligere. Disse behandlingene kan tas i kombinasjon med annen behandling, eller alene, da gjerne som en kur på mellom 4-8 behandlinger. Vi har delt våre peel/resurfacing behandlinger inn i tre styrkegrader;

Mild 360,-

Medium 395,- 650,-

Strong 850,- 2010,-


Skinpen 1850,-/ 1680,- i annen behandling


Behandlingen med skinpen bygger på den videnskapelig dokumenterte effekten kalt Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden går ut på at kollagen-oppbyggingsprosessen stimuleres ved å prikke mange tusen små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, med å lage nytt kollagent vev i en prosess som tar ca. 4 uker. Behandlinger med skinpen kan brukes til en rekke forskjellige formål:

•Rejuvenation, hvor målet er å friske opp huden, og redusere små linjer og rynker.

•Anti-rynke-behandling, hvor fokus er på rynker rundt munnen, øynene og i pannen.

•Acne arr-behandling.

•Strekkmerke-behandling.


Intraceuticals oksygenbehandling 700-1250-1350,-


Applikasjonen av oksygen under hyperbaric trykk tillater epidermis å maksimalisere sin konsentrasjon av oksygen på overflaten. Dette trykket assisteres også i rask og effektiv absorbsjon av Intraceuticals serum. Behandlingen kan utføres med seks ulike serumer. Serumene er naturlige hypo-allergeniske for å nøytralisere skadelige frie radikaler og for å infusere de helende egenskapene av deres unike formler. Hyaluronsyre,antioksidanter og vitaminer blir fraktet ned i huden og gir økt celle fornyelse og regenerering av huden.


Ultralyd 550-850,-


Ultralyd behandler arr, acne, rynker, tørr, fuktighetsfattig og sensitiv hud. Bølgelengdene fra apparatet vil tvinge de aktive ingrediensene i spesialmasken dypere ned i huden.


Silhouettone-Skin remodeling system 1500,


Silhouettone er en ny og  revlosjonerende behandling for hudfornying, plumping, utglatting av linjer. Den stimulerer collagen i de dypere hudlagende samt virker oppstrammende på hudens bindevev og musklatur. Perfekt for de med solskadet hud, hud som trenger oppstramming og som en forebyggende anti-aldrings behandling. Behandlingen kan tas som en enkelt behandling eller som en kur. Hvor mange behandlinger som trengs er individuelt.


Add ons


Microlift fra 450,-

Iontophorese fra 350,-

Blend/Elektrolyse hårfjerning på mindre områder med støm 420,-/840,-

Diatermi fjerning av små blodkar i ansiktet fra 450,-

Spesialmaske ansikt 150-550,-

Spesialmaske øye 140-350,-

Ultralyd i annen behandling 450,-

ONLINEBOOKING